Kıvanç Talu’nun sunduğu dünyanın en kısa müzikli talkshow’u. En sevdiğiniz şarkıları hiç duymadığınız şekillerde duymaya hazır mısınız?
Konuk sanatçılar: Kobra Murat, Ercan Saatçi, Gülben Ergen, Can Bonomo, Şehinşah, Birol Namoğlu, Gökhan Türkmen, Güntaç Özdemir, Jabbar, Fatih Ürek, Ali Güven, Nükhet Duru
“Toplam 300 tane dinozora verilen para 4 milyon 200 bin lira. E bir şey değil.” Atatürk Orman Çiftliği arazisine milyonlarca liralık yatırımla kurulan Ankapark’ın yavaş başlayıp hızlı biten macerasından geriye Melih Gökçek’in bu cümlesi kaldı. Bir de çürümeye bırakılan dinozorlar…
Milyonlarca turisti Ankara’ya çekeceği iddiasıyla yapılan park nasıl başladı, nasıl gitti, nasıl bitti sorularına Ankapark: Bir Ankara Dosyası ile cevap arıyoruz.
İnsanın hayatı yaptığı bir tercihle, aldığı bir kararla veya yol ayrımında seçtiği yönle tümden değişebiliyor. Türkiye'nin ünlü ve başarılı isimleri, kendi yolculuklarında hayatlarını tümden değiştiren ‘o an’ı anlatıyor.
Konuklar: Mehmet Okur, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkan Keskin, Ercan Saatçi, Mahmut Orhan, Tamer Yılmaz, Özgür Masur, İpek Bilgin, İlyas Yalçıntaş, Ahmet Güneştekin, Ferhan İstanbullu, Zeyneb Uras, Erdil Yaşaroğlu, Naz Aydemir Akyol, Bünyamin Aydın, Lale Mansur, Nilay Örnek, Saffet Emre Tonguç, İbrahim Kutluay
Hayat her geçen gün daha karışık bir hal alırken sadeleşmek giderek zorlaşıyor. Belçim Bilgin hayatını sadeleştirmek için yola çıkıyor ve her bölüm başka bir uzmandan görüş alıyor.
Bu içeriği Yapı Kredi katkılarıyla izliyorsunuz.
Binlerce kişilik Harbiye Açık Hava Sahnesi. Sahnede mor ve ötesi. Orçun Orçunsel şefliğinde Avrasya Filarmoni Orkestrası ve arkada MAGMA Filarmoni Korosu. Tüylerinizi diken diken edecek muhteşem performansa hazır olun.
Moda, yetenek, şan ve şöhret dolu sıkıştırılmış eğlence programı. Her bölüm birbirinden ünlü bir yıldız, kendilerinden daha genç fenomenlere yıldız olmanın inceliklerini öğretiyor. Acaba yıldız doğulur mu yoksa yıldız olunur mu?
Konuklar: Aybüke Pusat, Berrak Tüzünataç, Şebnem Bozoklu
Eşinden ayrılmış bir anne olan Mary Harris, gündüzleri bir acil servis doktorudur. Geceleri ise eski bir plastik cerrah olan ortağıyla birlikte, ölüm döşeğindeki hastaların yardımına koşan bir ölüm meleği. Ölüm döşeğindeki bu insanlara, kendi şartlarında ve istedikleri gibi dünyaya veda edebilmeleri için farklı ama yasa dışı olan bir ölme imkanı sunarlar.
Oyuncular: Caroline Dhavernas, Jay Ryan, Richard Short
Dizi - Gerilim - Psikolojik - Suç - Sağlık
Yeni bir tarz; müzikli tirat. Müzisyen Emre Yusufi ve oyuncu Nilperi Şahinkaya, klasikleşmiş tiyatro oyunlarından hala güncelliğini koruyan monologları müzikli tiratla yorumluyor.
Tarih değiştiren insanlar, olaylar ve kavramlar İlber Ortaylı’nın bilgeliğiyle buluşuyor. Her kavram için önce tarihte en yoğun yaşandığı ana gidiliyor ve eğlenceli bir yolculukla bugüne kadar geliniyor.
Hitler, dostluk, Dostoyevski, cesaret, Mimar Sinan, sadakatsizlik ve çok daha fazlası bu programda!
STRAY, Türk toplumunda güvenliği olmayan bir varlık olarak yaşamanın ne demek olduğunu üç sokak köpeğini takip ederek, onlar üzerinden araştırıyor.
Son derece bağımsız olan Zeytin, geceleri şehirde maceralara atılıyor. Besleyici ve koruyucu olan Nazar, çevresindeki insanlarla kolayca arkadaş oluyor. Bir şantiyenin eteklerinde yaşayan utangaç bir köpek yavrusu olan Kartal, kendisine bakan güvenlik görevlilerinden kendine yol arkadaşları buluyor.
STRAY bu sokak köpeklerinin İstanbul’daki hayatlarını anlatan gözlerinizi alamayacağınız bir belgesel.
Bir felaketin ardından boşaltılmış veya sahipleri tarafından terk edilmiş yerlerin hikayelerini hiç bilinmeyen yönleriyle bu belgeselde bulacaksınız.
Berlin, Prag, Çernobil ve Halfeti'nin gizemli konumları.
Ünlü oyuncu ve balerin Almila Ada, yeni nesil spor dalı Bale Fitness yaptırıyor. İnce uzun kaslarınızı şişirmeden çalıştırmak ve bir balerin postürüne kavuşmak için siz de ona eşlik edin.
Hakkında en çok konuşulan nesil; Z kuşağı. Bu belgeselde uzman röportajları ve Z kuşağının internetteki varlığı aracılığıyla dijital devrimin toplumumuzu, beyinlerimizi ve ruh sağlığımızı nasıl etkilediğini göreceksiniz. Dijital devrimi yönlendiren güçlerin insanlığa karşı nasıl çalıştığını ve bizi nasıl tehlikeli bir yörüngeye soktuğunu araştırırken şok edici bilgilere tanık olacaksınız.
Manchester Film Festivali'nden ödülle dönen, Pan Afrika, İstanbul ve Ankara film festivallerinde özel seçkilere giren belgesel film.
Yönetmen Hasan Söylemez, Nijer’in Agadez şehrinden yola çıkarak Libya ve Avrupa’ya ulaşmak için çölü geçmeye çalışan Afrikalıların bilinmeyen hikayesini çekti. Sahra Çölü'nde Nuh’un gemisini andıran bir kamyonla yapılan bu tehlikeli yolculuğu kaçırmayın.
Sıkı tutunun, Şokopop’la derin bir magazin çukuruna düşmek üzeresiniz.