Hayat her geçen gün daha karışık bir hal alırken sadeleşmek giderek zorlaşıyor. Belçim Bilgin hayatını sadeleştirmek için yola çıkıyor ve her bölüm başka bir uzmandan görüş alıyor.
Bu içeriği Yapı Kredi katkılarıyla izliyorsunuz.
Savaşların, akıllara kazınan olayların en yakın tanıkları olan kameramanlar, muhabirler, gazeteciler o esnada ne yaşandığını anlatıyor. Herkes kaçarken haber peşinde koşan, kimi zaman yaralanan ama asla vazgeçmeyen gazetecileri dinlerken, olayların tüm gerçekliği tüylerinizi diken diken edecek.
Sadece Türkiye'de yıllık 7 milyon ton gıda israfı oluyor. Bir yandan açlık, bir yandan çöpe atılan tonlarca yiyecek... Peki bunu önlemek mümkün mü?
29 Eylül Küresel Gıda Kaybı ve İsrafı Farkındalık Günü'ne özel bu belgeseli kaçırmayın.
Bu içeriği Maltepe Üniversitesi katkılarıyla izliyorsunuz.
En ünlü dans okullarından Dans Fabrika’nın kurucuları ve eğitmenleri dansa olan tutkularını ve dans türleri hakkındaki bildiklerini anlatıyor. Hazırsanız müziği açın, performans başlasın!
Geçmişten bugüne kadar ilgi ve merak konusu olan Afrodit efsanesinin doğuşunu, şöhret yolculuğunun detaylarını ve yaşadığı hayatını Şokopop merceğine alıyoruz.
Alman haber platformu DW’nin ünlü sunucusu Gerhard Elfers mesleğindeki başarısı kadar iyi giyinmesiyle de ünlü. Elfers, bu seride bizimle uzmanlığını paylaşıyor ve doğru ayakkabı seçiminden, pantolon askısı kullanımına kadar stil sahibi olmak için bilmeniz gereken her şeyi tek tek anlatıyor.
Dijital bir dünyaya kapı aralandı. Oradan girmeye çalışıyoruz ama buranın kuralları yok, etik kodları yok ve bildiğimiz her şeyi unutmamız gereken yeni bir alan.”
İlyas Salman, Duygu Özaslan, Pucca, Emre Günsal ve Zeynep Yatkın anlatıyor.
Zamanının en büyük sahne yıldızı Zeki Müren, 1950'li yıllarında başladığı kariyerine 1990'lara kadar neredeyse kesintisiz olarak devam ettirdi. Zorlu kariyer yolculuğunun ve medyaya yansımayan yönlerinin anlatıldığı Şokopop belgesel serisi sizlerle!
Tarih değiştiren insanlar, olaylar ve kavramlar İlber Ortaylı’nın bilgeliğiyle buluşuyor. Her kavram için önce tarihte en yoğun yaşandığı ana gidiliyor ve eğlenceli bir yolculukla bugüne kadar geliniyor.
Hitler, dostluk, Dostoyevski, cesaret, Mimar Sinan, sadakatsizlik ve çok daha fazlası bu programda!
1870 Beyoğlu yangınında yanan ahşap binaların yerine Avrupa’dan ithal bir konut tarzı olarak yapılan apartmanların yapım sürecini, hikayelerini, kimlerin yaşadığını ve günümüze kadar uzanan hikayelerini anlatan arşiv değeri taşıyan bir belgesel.
Bu içeriği Nippon Boya katkılarıyla izliyorsunuz.
Apelyan Apartmanı, Mısır Apartmanı, Deniz Palas, Narmanlı Apartmanı, Papadopulos Apartmanı, Camondo Apartmanı, Hamson Apartmanı, Yeni Hayat Apartmanı, Gümüşsu Palas, Cordova Apartmanı, Barnathan Apartmanı, St. Antuan Apartmanı.
Bir yargıç, oğlu organize suç ailesinin üyelerinden biriyle vur-kaç olayına karışınca kendini çok zor bir durumun içinde bulur. İmkansız seçimlerle karşı karşıya kalan bir baba, oğlunun hayatını kurtarmak için ne kadar ileri gidebilir?
Oyuncular: Bryan Cranston, Hope Davis
Dizi - Gerilim - Suç - Psikolojik - Maceralı
Basketbolda takımların ve organizasyonların perde arkasında yaşananları merak ediyor musunuz? Peki, sevdiğiniz oyuncuların en gerçek hallerini? O zaman sizi Balon Günlüğü'ne alalım. Deniz Aksoy, pandemi etkisiyle hayatımıza giren olağanüstü şartlarda Avrupa'yı gezerek basketbol dünyasından kamerasına takılanları sizlere aktaracak.
#ZamanSuGibi akıp geçti. Çocukluk anılarımıza ev sahipliği yapan göllerimizden bazıları ne yazık ki kurudu. Daha fazla gölümüz anılarda kalmasın diye Kıvanç Tatlıtuğ ile, Kıvanç Tatlıtuğ’un kendi hikayesinde bir araya geldik. Şimdi harekete geçersek, yarının suyu için bir araya gelirsek yarını değiştirmek mümkün! Yarınınsuyu.com’a gelin, bize katılın.
Bu içeriği Finish katkılarıyla izliyorsunuz.
STRAY, Türk toplumunda güvenliği olmayan bir varlık olarak yaşamanın ne demek olduğunu üç sokak köpeğini takip ederek, onlar üzerinden araştırıyor.
Son derece bağımsız olan Zeytin, geceleri şehirde maceralara atılıyor. Besleyici ve koruyucu olan Nazar, çevresindeki insanlarla kolayca arkadaş oluyor. Bir şantiyenin eteklerinde yaşayan utangaç bir köpek yavrusu olan Kartal, kendisine bakan güvenlik görevlilerinden kendine yol arkadaşları buluyor.
STRAY bu sokak köpeklerinin İstanbul’daki hayatlarını anlatan gözlerinizi alamayacağınız bir belgesel.
Dünyanın beklediği defileler, çok konuşulan kreasyonlar, ünlülerin markaları, en güncel moda haberleri bu programda.